fredag 18 september 2009

Tänkt vad...

...allt vore enklare om Gud bestämde allt och att han (eller hon vad nu det är) lämnad ut en manual när man fyllde 18, då skulle man slippa alla krokiga vägar i livet.
Fast tänkt om det är så att han ändå bestämmer allt men helt enkelt glömmer dela ut manualen?? Undra i såfall hur min mall ser ut? kanske i något i stil med, flytta minst varannat år om du inte har möjlighet oftare, men vad du gör lämna ALDRIG kommunen, vad gäller män så inled en massa relationer, vid 35 års ålder kommer du på att nu får du skaffa barn om du någon gång ska göra det, Du kommer få en underbar son som du får ta hand om helt på egen hand, men återigen, lämna inte din heltidstjänst i kommunen. Vad gäller män så finns två alternativ, anntingen utnyttjar du du dina väninnors män eller också......vet faktiskt inte.

2 kommentarer:

Jörgen sa...

Livet är inte alltid som man vill...men det kan vara bra ändå kanske...

JK sa...

Vore fel av mig att inte säga något i alla fall! Det finns en manual för livet, tyvärr missar de flesta den eller så ger det den ingen chans! De flesta har tillgång till den på ett eller annat sätt och många har den i bokhyllan där den samlar damm. Ja du har säkert räknat ut att det är Bibeln jag tänker på. Ta hjälp att förstå den och du kommer att bli överraskad. H/JK